in

AESTHETIC BUSINESS MODUL: Mastering the Consultation Skills

Business modul poseban je modul koji je posvećen drugom najbitnijem faktoru uspjeha svijetu estetske medicine i estetskom poslovanju – konzultaciji, komunikaciji s pacijentima i digitalnom svijetu. Cilj modula je upoznavanje polaznika s najučinkovitijim metodama pravilne analize očekivanja pacijenata te uspješno savladavanje i primjenu istih metoda u svakodnevnoj praksi.

Nakon završenih hands-on modula mnogi ne znaju kako stečena znanja komunicirati s pacijentima i kako ostaviti dojam sigurnosti, baš je zato uvod u svijet pravilne komunikacije ključan.

Naši predavači razradili su posebno dizajniran pristup za estetsko poslovanje i komunikaciju s budućim pacijentom – od usmene komunikacije do one uzastopne koja se odvija na internetu i društvenim mrežama. Uz zanimljiva predavanja, razrađeni su i workshopovi gdje će sudionici učiti kako pristupiti pacijentu, kako napraviti analizu, kako komuncirati cijene ili kako odgovoriti na njihova pitanja. Izuzev pravilne konzultacije modul se fokusira i na marketingu poliklinike/zdravstvene ustanove te načinu uvođenja i razvoja estetskog poslovanja u novim i postojećim ustanovama, te važnost i razliku između Brandinga i Marketinga i na koji način koristiti te dvije metode.

Sam modul fokusiran je i na Face Assessmentu (procjeni lica pacijenta) i kako kombinirati različite tretmane. Pritom je težište na objašnjavanju specifičnih pristupa za optimalnu rejuvenaciju lica – planiranje tretmana prema prioritetu i budžetu pacijenata. Osobita pažnja polaže se na shvaćanje industrije i pravilno pokretanje poslovanja te optimiziranje estetskih postupaka za sticanje zodovoljnih i lojalnih pacijenata.

Ovakva vrsta edukacije idealna je za sve vrste polaznika – početnike, pa do onih koji već rade i žele unaprijediti rad svoje prakse.

Modul se održava u grupama do osam polaznika uz interaktivni rad, a osigurana je podrška za sva pitanja nakon održane edukacije.

Po završenoj edukaciji polaznici dobivaju:
Certifikat o završenom AESTHETIC BUSINESS MODULU: Mastering the Consultation Skills in Aesthetic Medicine

CILJEVI MODULA:

  1. Razvijati sposobnost da samostalno i sigurno sudionik primjenjuje sve metode pravilne konzultacije pacijenata
  2. Utvrditi znanja o preciznim znanjima o analizi očekivanja pacijenata te samostalno kreirati planove tretmana
  3. Shvaćati važnost i načine Marketinag i Brandinga klinike/zdravstvene ustanove
  4. Fokusiranje na internet i druge elektroničke izvore informacija
  5. Poboljšavati spoznaju o interdisciplinarnoj prirodi estetske medicine u cjelini
  6. Razvijati sposobnosti potrebne za profesionalni razvoj i gradnju medicinske karijere (samostalni rad, planiranje rada i korištenja vremena, organizacijske sposobnosti)
  7. Poboljšati razinu usmene i pismene komunikacije koja će im omogućuje bolje objašnjavanje nekirurških estetskih zahvata

CIJENA MODULA: 500 €

PRIJAVITE SE