dr. sc. Mladen Duduković, spec. plastične i estetske kirurgije

dr.sc. Mladen Duduković, spec. plastične i estetske kirurgije

dr.sc. Mladen Duduković rođen je u Zagrebu 25. Svibnja 1979 godine. Medicinski fakultet u Zagrebu završava 2003. godine, na kojem kasnije i doktorira. Završio je specijalizaciju iz opće kirurgije i subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Dio edukacije iz područja rekonstrukcije dojke završio je u Americi kao stipendist globalnog programa za borbu raka protiv dojke. Stipendija mu je dodijeljena u prvoj klasi stipendista „Avon Global Scholars 2012“ kao jednom od 24 ukupno izabranih liječnika uključenih u liječenje raka dojke. Za edukaciju u sklopu stipendije odabrao je Zavod za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju bolnice „Johns Hopkins Hospital“ u Baltimoreu. Poseban interes pronalazi u estetskoj i kozmetskoj kirurgiji te se kontinuirano educira, sudjeluje na stranim i domaćim kongresima i simpozijima. Objavljuje i znanstvene radove, a od 2013. član je upravnog odbora Društva specijalizanata za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju pri Društvu za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju Republike Hrvatske. Dvije godine zaredom (2015. i 2016.) odabran je za najboljeg plastičnog kirurga od strane pacijenata.

Od 2016. godine sudjeluje u radu portala Estetica.hr, prvog hrvatskog portala posvećenog estetskoj medicini.

Od 2017. godine dr.sc. Duduković sudjeluje u radu Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora kao Glavni tajnik, predavač i voditelj hands-on modula.

2018. godine u Zagrebu otvara privatnu Polikliniku Duduković.

U slobodno vrijeme se bavi skijanjem, plivanjem i jedrenjem.