in

INICIJALNI MODUL – DERMALNI FILERI I PEELING U GINEKOLOŠKOJ ESTETICI

Voditelj edukacije

Dr. Marko Kisić,
Specijalist ginekologije i opstetricije
Subspecijalist humane reprodukcije

Na inicijalnom modulu u teorijskom dijelu se kroz uvodna predavanja stručnjaka polaznike uvodi u svijet korektivne i anti-aging nekirurške estetske ginekologije.

Edukacija započinje predavanjem koje se bazira na detaljnim opisima ciljanih anatomskih struktura regije vulve i rodnice, analizama i procjenama vulve ( vulvar assessment ) te analizi procesa starenja. Usvajaju se osnovne tehnike i znanja o primjeni hijauronskih dermalnih filera. Posebna se pažnja obraća na biomehaniku, sastav i mehanizam djelovanja hijaluronskih dermalnih filera.

Nakon teorijskog dijela pristupa se individualnoj “hands-on“ edukaciji sa svakim polaznikom te praktičnim radom na pacijentu ( modelu ) sa fokusom na individualnoj analizi vulve, anatomskim varijacijama, promjenama koje su nastupile s godinama, nakon poroda i procjeni svake pacijentice kod primjene dermalnih filera i kemijskih peelinga kako bi se postigao optimalni efekt nekirurškog pomlađivanja, remodeliranja i uljepšavanja ( korekcije asimetrija i nepravilnosti velikih usana, atrofije vulve, tretiranje ožiljaka od epiziotomije, augmetacija G-točke, izbjeljivanje hiperpigmentacijskih promjena vulve i kože intimnog područja ).

Naglasak je stavljen na primjeni različitih tehnika i preparata koji se koriste u raznim kliničkim situacijama.
Ovaj modul se fokusira na rad kanilama, iglama i kemijskim peelinzima.

Po završenoj edukaciji polaznici dobivaju:
POTVRDA O ZAVRŠENOM INICIJALNOM MODULU – DERMALNI FILERI I PEELING U GINEKOLOŠKOJ ESTETICI
Svakom polazniku osigurana je dovoljna količina preparata za rad.

Cijena uključuje sve materijale koji se koriste na modulu.

Potrebno je dovesti modela na kojem možete vježbati tehnike primjene dermalnih filera i kemijskih peelinga.

Detalji o osiguranju i paketima osiguranja od liječničke odgovornosti.

CILJEVI MODULA:

-Steći znanje i razumijevanje o anatomiji tretirane regije

-Znanje i razumijevanje o primjeni različitih injekcijskih tehnika pri aplikaciji dermalnih filera u područje vulve i rodnice, kao i kemijskih peelinga

-Dobiti znanje i razumijevanje vrsta dermalnih filera koji se koriste za vulvovaginalnu primjenu i o njihovim prednostima i manama, kao i kemijskih peelinga

-Shvatiti važnost procjene pacijentice na inicijalnim konzultacijama

Cijena modula 600 €