MODUL PRP / PRF TRETMANI

PRP/PRF TRETMANI

Osnove PRP/PRF tretmana:
sastav i tehnike

Ovaj modul je idealan za one koji su već vrlo iskusni u svijetu estetike lica i tijela kao i za one koji žele ponuditi svojim pacijentima najnaprednije tehnike za rejuvenaciju kože i gubitka kose. 

Zainteresiranima za najnovije trendove genitalne rejuvenacije žena i muškaraca održava se i edukacija o primjeni PRP kod sve traženijih tretmana g-shot, o-shot i p-shot. 

Naglasak je stavljen na savladavanje tehnika koje se trenutno koriste u kliničkoj primjeni. 

PRP tretman pomlađivanja vlastitom plazmom, trombocitima, matičnim stanicama i faktorima rasta iz vlastite krvi potpuno je prirodan, siguran i izuzetno učinkovit način pomlađivanja i regeneracije. 

Pomaže stvaranje novog kolagena i krvnih žila, obnovu i regeneraciju oštećene kože te usporavanje i poništavanje znakova starenja. 

PRP tretman siguran je i jednostavno izvodiv tretman koji se sastoji od uzimanja male količine krvi, njenog centrifugiranja i izdvajanja plazme bogate trombocitima i faktorima rasta te naposljetku aktiviranja plazme dodavanjem za to predviđenih „aktivatora“ i vraćanje tako pripremljene plazme u područje kože (lica, vrata, dekoltea, šaka) ili vlasišta u svrhu pomlađivanja, regeneracije kože i poticanja rasta kose, kao i primjene pri genitalnoj rejuvenaciji žena i muškaraca. 

Praktični rad na modelu

Nakon teorijskog dijela pristupa se individualnoj edukaciji „jedan na jedan“ sa svakim polaznikom te praktičnim radom na pacijentu (modelu). 

Potvrda o edukaciji

Po završenoj edukaciji polaznici dobivaju potvrdu o završenom: 

Primjene PRP/PRF tretmana u estetskoj medicini 

Napomene

PRP/PRF TRETMANI

Ciljevi modula

Cijena modula: 700€

Hands-on edukacija

Sigurne tehnike

Sveobuhvatna podrška

Ciljano učenje i analiza