O NAMA

Naša priča

Učilište Medicinsko Estetske Inovacije (MEI) predstavlja centar izvrsnosti za sve medicinske stručnjake u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe. 

Osnovano kako bi približilo područje minimalno invazivnih i nekirurških metoda estetike lica i tijela, MEI Institut posvećen je obrazovanju u području anti-aging estetske medicine. 

Ideja o osnivanju instituta proizašla je iz želje stvaranja profesionalne edukativne platforme putem koje će se razmjenjivati teorijska i praktična znanja, te iskustva s ciljem usvajanja i praćenja najnovijih informacija i trendova u dinamičnom području anti – aging medicine. 

Prilikom provođenja edukativnih modula posebna pažnja je usmjerena na detaljnu analizu anatomije specifičnih regija lica, procjenu lica (facial assessment), primjenu sigurnih tehnika te analizu sastava i mehanizma djelovanja preparata koji se koriste u nekirurškoj anti – aging medicini. 

S obzirom na rastuću popularnost ovih metoda i povećan broj izazova s kojima se susreću stručnjaci, veliki naglasak stavljen je na pružanje znanja o mogućim komplikacijama i protokolima liječenja. 

Zadovoljni polaznici

Izdane potvrdnice

0 +

Vrhunske edukacije

U anti-aging medicini

0 +

KOMPLETNA EDUKACIJA

Praktični pristup radu

Praktične, radne hands-on edukacije organizirane su kroz program koje u sklopu MEI provodi Medical Esthetic Institut u vrhunskim uvjetima naših Edukacijskih centara u Zagrebu i Opatiji.  

Nakon završene edukacije svaki polaznik dobit će Potvrdu o uspješno završenoj edukaciji.  

Svi polaznici imaju permanentnu podršku i punu suradnju nakon završene edukacije od strane MEI Instituta. 

NAŠI PREDAVAČI

Upoznajte naše stručnjake

Predstavljamo naše vrhunske stručnjake koji su dio našeg MEI tima.  Iskusni profesionalci koji su spremni podijeliti svoje stručno znanje s našim polaznicima. 

doc. dr. sc.

Željko Rotim

Doc. Rotim je osnivač
Medical Esthetic Instituta, ali i
predsjednik Hrvatskog
društva za estetsku medicinu
Hrvatskog liječničkog
zbora
 

izv. prof. dr. sc.

Emil Dediol

Izv. prof. Dediol bavi se cijelim nizom kirurške problematike glave i vrata – uz plastično rekonstruktivnu i estetsku krirugiju, bavi se i nekirurškim metodama estetske medicine

Doktorica

Maria Škornjak

Područje interesa dr. Škornjak je preventivna, regenerativna
i anti
-aging medicina, kao i utjecaj prehranei fizičke aktivnosti
na usporavanje procesa
starenja