in

O nama

Učilište “Medicinsko Estetske Inovcije MEI” osnovano je s ciljem približavanja anti-aging estetske medicine minimalno invazivnih i nekirurških metoda estetike lica i tijela svim medicinskim profesionalcima u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe.

Osnivanje MEI potaknuto je idejom o osnivanju profesionalne edukativne platforme na kojoj će se razmjenjivati iskustva, teorijska i praktična znanja s ciljem i željom za usvajanjem svih najnovijih znanja i trendova u ovoj novoj i brzorastućoj grani medicine.

Prateći inovacije u svijetu nastojat ćemo približiti najnovije trendove zainteresiranim stručnjacima iz Hrvatske i regije kroz različite edukcijske module organiziranih na najvišem svjetskom nivou uz vodstvo multidisciplinarnog tima iskusnih stručnjaka iz zemlje i svijeta.

Posebna pažnja prilikom provođenja edukativnih modula posvećuje se anatomiji specifičnih regija lica, procjeni lica (facial assessment), primjeni sigurnih tehnika i analizi te sastavu i mehanizmu djelovanja preparata koji se primjenjuju u nekirurškoj antiaging medicini.

Zbog sve veće primjene ovih metoda svjedoci smo sve većem broju komplikacija te se stoga sve polaznike upoznaje sa mogućim komplikacijama i protokolima liječenja.

Praktične, radne hands on edukacije organizirane su kroz program koje u sklopu MEI provodi Medical Esthetic Institut u vrhunskim uvjetima naših Edukacijskih centara u Zagrebu i Opatiji.

Nakon završene edukacije svaki polaznik dobiti će Potvrdu o uspješno završenoj edukaciji.

Svi polaznici i članovi imati će permanentnu podršku i punu suradnju nakon završene edukacije od strane MEI Instituta.

EDUKATORI

(Klikni na sliku i pogledaj CV)

Doc. Dr. Sc Zeljko Rotim DMD
prim. dr. Siniša Glumičić, spec. maksilofacijalne kirurgije
dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatologije i venerologije

dr. med. Maria Škornjak, mag. forenzike, univ. spec., PhD Candidate
Dr. med. Mirjana Semenić Rutko specijalist ginekologije i porodništva

PUBLIKACIJE

MEI Institut će izdavati newsletter svaka četiri mjeseca o novostima u radu Instituta i o inovacijama na polju minimalno invazivne i nekirurške estetike lica i tijela. Newsletter će biti poslan svim članovima MEI Instituta.