in

Nevia Delalle, dr.med. Specijalist dermatologije i venerologije

Dr. Med. Nevia Delalle je rodjena u Splitu. Nakon osnovne i srednje medicinske skole upisuje Medicinski fakultet u Splitu, Sveuciliste Zagreb. Istovremeno radi kao glazbeni urednik i voditelj na brojnim radio postajama u Splitu. Nakon trece godine, nastavlja studij na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, gdje i zavrsava.

Tijekom staza za DZ Centar, najveci dio slobodnog vremena provodi na Klinici za dermatologiju i venerologiju KB Sestre Milosrdnice te na Klinici za kirurgiju gdje stjece osnovna prakticna znanja i razvija veliki intres za navedena podrucja.

Zavrsava poslijediplomski studij iz medicine ronjenja na Institutu pomorske medicine HRM u Splitu.

Stjecanjem licence za samostalan rad, zaposljava se u Poliklinici Nemetova, a odmah nakon nekoliko mjeseci zapocinje specijalizaciju iz dermatologije i venerologije u KB Sestre Milosrdnice, Zagreb u trajanju od 4 godine, s posebnim interesom prema dermatoloskoj kozmetologiji te dermatoonkologiji i dermatokirurgiji.

Završava i poslijediplomski znastveni studij iz podrucja biomedicine pri PMF-u.

Nakon zavrsenog stručnog poslijediplomskog studija i polozenog specijalistickog ispita, upisuje Internacionalnu specijalizaciju iz Anti aging medicine u trajanju od dvije godine i istovremeno osniva laserski centar u Poliklinici Nemetova.

Nakon dvogodisnje edukacije u najeminentnijim antiageing klinikama i institutima u Parizu, Barceloni, Briselu, Pragu, Canesu, Monacu, te iskustvu stečenom iz podrucja estetske dermatologije i kirurgije, zapocinje samostalni rad u Poliklinici Dermalife, gdje radi i danas.

Članica je upravnog odbora Hrvatskog društva za estetsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora.

Dugogodisnji je licencirani edukator iz podrucja aplikacije hijaluronskih filera, te je predavač na brojnim radionicama i znanstvenim skupovima. Ovlašteni je edukator Medical Esthetic Instituta.

Dugogodisnji je kolumnist na portalu Ordinacija.hr