in

Polica privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://mei.eu.hr.
Članovi MEI instituta navedeni su u tabu O nama

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Osobni podaci koji se prikupljaju, povezani su sa formom za prijavu Hands On Modula, a koriste se za komunikaciju i dogovor sa osobom koja se prijavila.
Osoba može pristati da se e-mail adresa koristi za obavijesti o budučim aktivnostima MEI instituta, ali isto tako može zabraniti da se koristi za bilo koje svrhe. U slučaju zabrane, administrator će nakon odrađenog modula potpuno izbrisati e-mail osobe koja ne želi primati obavijesti.
Svi podaci prikupljeni putem formi za prijavu ostaju isključivo unutar MEI instituta i ne proslijeđuju se drugim osobama ili organizacijama.

Komentari (ako su uključeni)

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Podaci iz Kontakt forme koriste se iskljucivo za komunikaciju sa osobom koja je postavila pitanje i ne proslijeđuju se nikome drugome izvan udruge MEI
Prikupljaju se slijedeći podaci:
Ime
E-mail adresa

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Na ovoj web stranici ne sakupljaju se nikakvi analitički podaci.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaši  podaci ostaju unutar udruge MEI
Za administraciju stranice zadužena je firma:
Repcom d.o.o.
A.T. Mimare 38
Zagreb
Zbog vrste poslova koji se obavljaju kod administracije stranice podaci su dostupni i firmi Repcom d.o.o., a koja se obavezuje ne dijeliti prikupljene podatke izvan firme.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Podaci koji se prikupe putem prijave za newslettere ili putem prijave za Hands On Module ili putem kontakta ostaju unutar MEI instituta, odnosno ne šalju se nikuda.

Naše kontakt informacije

MEDICAL ESTHETIC INSTITUTE
Budimska 3, 10360 Sesvete – Zagreb, Hrvatska
+385 1 2004 674
info@mei.eu.hr